3FM nieuws

Organiseer een game night voor 3FM Serious Request: Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Organiseer een game night voor 3FM Serious Request: Lifeline

Wauw! Het is alweer november, de maand vóór 3FM Serious Request: Lifeline. Wil jij ook in actie komen maar weet je niet precies hoe? No worries! Rob laat zien hoe jij snel en simpel de meest legendarische game night ooit fixt.

Stap 1. Haal al je spellen uit de kast!

Iedereen kent ‘m wel, de welbekende spelletjeskast in huis! Precies, die kast waar niemand ooit naar omkijkt. Nu komt die eindeloze verzameling van spellen eindelijk van pas! Je kan natuurlijk ook op de moderne tournee en een LAN-party organiseren of nóg futuristischer: een virtual reality night. Mind=blown!

Stap 2. Bel al je vrienden op

Sure, een toffe game night begint met een goed plan. Maar de avond kan ook niet zonder: vrienden! Pak je telefoon, bel zo veel mogelijk vrienden op en nodig ze uit voor dé spannendste old skool retro-avond van het jaar. Gezelligheid gegarandeerd.

Stap 3. Zorg voor een feestelijke sfeer

Tjah, ook een game night kan niet zonder locatie. Het hoeft niet groots en grotesk. Een gezellige woonkamer met een flinke tafel seals the deal. Vergeet niet een aantal kratjes bier, een bakkie chips (en voor de fitgirls een heerlijk schaaltje snoeptomaten) klaar te zetten.

Stap 4. Game on!

Iedereen binnen? Allemaal een lekker kopje warme choco om mee af te trappen? Nice! De game night kan beginnen! May the odds be ever in your favor.

Stap 5. O ja! Vergeet je actie niet aan te melden!

O ja, vergeet jouw actie niet aan te melden op ons Kom In Actie-Platform! Aanmelden is binnen drie simpele stappen gepiept en zo zijn wij ook weer op de hoogte van jouw actie. Als je er écht een feest van maakt, staat een van onze dj’s misschien zelfs wel binnenkort bij je op de stoep.

Maar.. hoe verdien je hier geld mee voor 3FM Serious Request?

Vraag bijvoorbeeld al je vrienden om €5 te doneren als ze mee willen doen met de game night. Tijdens de avond zijn er natuurlijk winnaars én verliezers: verloren? Helaas, je moet een euro in de pot stoppen. En natuurlijk kan je voor het bier en de snacks een kleine bijdrage vragen! Zo sprokkel je al makkelijk een mooi bedrag binnen voor 3FM Serious Request: Lifeline.

Kom in actie voor Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst, van 18 tot en met 24 december, lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie