3FM nieuws

Casper van Kensington mist optreden enorm: "Het was niet het leukste halfjaar"

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Casper van Kensington mist optreden enorm: "Het was niet het leukste halfjaar"

Niles en Casper van Kensington kwamen bij Frank & Eva op de koffie ter voorbereiding van de 3FM Awards. Casper: "In deze tijd moeten we elkaar meer dan ooit steunen. De 3FM Awards is dit jaar meer een event van verbondenheid en van wel iets kunnen doen." Hier kan je alle hoogtepunten van de uitzending terugkijken.

De middenmoot heeft het heel erg zwaar

Voor grote bands als Kensington is deze periode zonder massale concerten goed te doen. "Er zijn heel veel artiesten en mensen die in de muziekindustrie werken die het heel erg lastig hebben. Vooral de middenmoot en alles wat er tussen zit heeft het heel erg zwaar" aldus drummer Niles.

"Het nieuwe album van Taylor Swift is mijn coronaplaatje geworden"

De mannen hebben voor de uitzending alle muziek uitgezocht. Casper vertelt dat hij erg fan is geworden van het nieuwe album van Taylor Swift tijdens de coronacrisis. "Wat de coole link is, is dat de productie is gedaan door Aaron Dessner van The National" zegt hij enthousiast. Van superpop naar lekker alternatief, dus!

Nieuwe samenwerkingen?

Je hoorde ze al samen met Armin van Buuren, op een dance track. Maar, gaan er nog meer van dit soort samenwerkingen aankomen? Grote aardverschuivingen hoef je niet te verwachten: "Het blijft een hele grote genreswitch. De laatste plaat hebben we best wel basic gehouden."

"Het was niet het leukste halfjaar"

Ze missen het optreden ontzettend erg: "Het doen wat je het allerleukste vindt in het leven, dat doe je nu niet. Ik mis het enorm en ik weet dat de fans het enorm missen. Ik kan niet ontkennen dat dit jaar heel erg heavy was" aldus Casper.

Ster advertentie
Ster advertentie