3FM nieuws
VPRO

De Staat co-host 3voor12 Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. De Staat co-host 3voor12 Radio

Ze zijn net terug van een enorme Europese tour en duiken meteen bij 3FM-dj Eva de studio in om een hele uitzending lang 3voor12 Radio te co-hosten. Wat dat precies inhoudt? Dat de band veel aan 't woord is, hun favoriete muziek heeft meegenomen voor op de radio en natuurlijk lekker veel en lang live speelt.

Touren in het buitenland

De Staat tourt naast in ons eigen land ook al jaren over de grens. "Maar bij deze tour hadden we wel echt het gevoel: dit is anders," vertelt bassist Jop. "Er waren overal echt een stuk meer mensen en ze kenden de nieuwe plaat ook echt heel goed al. Dus dat was echt te gek! We hebben echt het idee dat er iets broeit."

Video niet beschikbaar

Het wordt alleen maar leuker

Hun vijfde album Bubble Gum is net een maandje uit en een belangrijke vraag die eens in de zoveel tijd gesteld moet worden is: hoelang mogen we nog van De Staat blijven genieten? Daar is een simpel antwoord op volgens frontman Torre. Zolang het lijkt blijft! "En tot nu toe wordt het alleen maar leuker. Misschien een beetje gek haha, maar het is wel zo. In het begin gaat het allemaal heel snel en probeer je het vooral allemaal heel goed te doen. Nu in deze fase kan ik persoonlijk wat meer lol hebben

De Staat live in de 3FM Live Box

Naast al dat gepraat speelde de band ook een extra lange sessie. Die beelden volgen zo snel mogelijk!

Luister hier de volledige uitzending terug!

Meer De Staat?
- De Staat: "Is Buma een drug die ik moet uitproberen?"
- Dit was de 3FM Exclusive met De Staat
- De Staat speelt 'I'm Out Of Your Mind' in de 3FM Livebox

Ster advertentie
Ster advertentie