3FM nieuws

Kom in actie site in juni gereed

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in actie site in juni gereed

Serious Request 2012 vindt ook dit jaar weer de week voor kerst plaats. Van 18 tot en met 24 december staat het Glazen Huis in Enschede.

Vorig jaar was een erg geslaagde editie in Leiden. Coen, Gerard en Timur werden zonder eten in het Glazen Huis opgesloten. Met behulp van jullie luisteraars werd er meer dan 8 miljoen euro opgehaald voor moeders in oorlogsgebieden. Ook dit jaar zullen we met 3FM geld gaan inzamelen voor het Rode Kruis!

Kom in Actie!

Dit jaar zal 3FM Serious Request in het oosten van het land neerstrijken. In Enschede om precies te zijn. Maar het kan natuurlijk alleen maar een groot succes worden met behulp van jullie! Ook dit jaar kun je daarom zelf weer in actie komen. De "Kom in Actie" site wordt weer opgebouwd, maar zal binnenkort online staan. Hou de site dus goed in de gaten als jij graag een actieve bijdrage wil leveren aan 3FM Serious Request 2012.

En... actie!

Vorig jaar was de "Kom in Actie"-actie een groot succes. Met behulp van 2324 initiatieven werd meer dan 1 miljoen euro opgehaald. Heb jij geen idee wat voor acties je zelf kunt houden, dan vind je hier een paar leuke acties van 2011 op een rijtje:

1. Het Maaswaal College uit Wijchen had een wel heel speciaal Glazen Huis. Zij sloten 2 leraren op in hun school. De twee leraren zaten zonder eten opgesloten en waren te volgen via internet. Met deze actie haalden ze 23.389,39 euro op.

2. Serious Rescue was actie van de Nederlandse reddingsbrgades ten bate van Serious Request. Om het ingezamelde geld te overhandigen voeren ze met reddingsboten van Almere naar Leiden.Als een groot oranje lint van reddingsboten kwamen ze het Glazen huis bezoeken en een cheque van 12.701,04 euro te overhandigen.

3. Eva (9) en Boris (6) verkochten bij de supermarkt in Zuidhorn (Gr.) zelfgemaakte muffins en zamelden ook statiegeldflessen in. Ze zamelden hiermee 300,- euro in!

Elke euro telt, dus je hoeft helemaal geen geweldig grote acties uit te voeren. Het Rode Kruis is blij met elke euro die binnen komt!

Serious Request 2012

Wil jij ook een actie opzetten voor 3FM Serious Request 2012? Hou de site dan goed in de gaten.

>> Kom in Actie voor Serious Request 2012

Ster advertentie
Ster advertentie