3FM nieuws

Afsluiten met Foo Fighters, niet gek toch?

  1. Nieuwschevron right
  2. Afsluiten met Foo Fighters, niet gek toch?
Een fijnere afsluiter was er eigenlijk niet denkbaar. De Foo Fighters knallen Pinkpop 2011 op grootse wijze uit.
Eric Corton is het hele weekend al niet tot bedaren te brengen. Er is natuurlijk een scala aan fraaie artiesten op de drie podia te vinden, maar er is voor Corton maar één act die boven alles uit steekt. Nog héél even wachten en dan staat Eric vooraan mee te rocken met Foo Fighters!

Buzz op de campings

Maar Eric is niet de enige die er naar uit kijkt. Het hele weekend hangt er al een gespannen sfeer over de campings. Dave Grohl en co. zullen een grote show neer moeten zetten, willen ze aan de verwachtingen voldoen. Werkelijkwaar IE-DER-EEN kijkt er naar uit. En terecht natuurlijk.

5 Megahits

Want wat een bak met goede muziek hebben we de afgelopen twee decennia al voorgeschoteld gekregen van Foo Fighters! Niet minder dan 8 onwaarschijnlijk goede studio-albums, waarop 5 Megahits te vinden zijn, zijn de revue gepasseerd. Niet voor niets zijn ze uitgekozen om Pinkpop op spectaculaire wijze af te sluiten.

Het aftellen is begonnen

Dus als jij straks naast Eric vooraan wilt staan, zul je je best moeten doen. Je krijgt in ieder geval een spectaculaire show voor je kiezen. Tot die tijd is het nog speculeren hoe de show gaat verlopen. Waar hoop jij op? Welk nummer MOET er op de setlist staan volgens jou?
Ster advertentie
Ster advertentie