3FM nieuws

The Kyteman Orchestra in de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. The Kyteman Orchestra in de studio

Colin Benders en zijn orkest op Pinkpop. Dat betekent een volle bak, steengoede muziek en een bezoekje aan de 3FM-studio met een prachtig uitzicht over het veld. Alle fragmenten en filmpjes hierzo!

In 2009 stond Colin Benders voor het eerst op Pinkpop. Toen was dat een vrij legendarisch concert in de tent met zijn hiphop orkest. Nu zijn we drie jaar verder en staat hij met zijn Orchestra op de mainstage. Volle bak, want hij komt alles behalve in zijn eentje.

The Kyteman Orchestra in de 3FM-studio

Voor hij voor het grote publiek mocht shinen, kwam Colin langs op het dakterras van 3FM, waar Timur op hem wachtte. Colin was net aangekomen op het Pinkpopterrein en had al een klein stukje Babylon Circus meegepikt. Zijn 60-koppige band had hij backstage gelaten.

Live op de mainstage

Op de mainstage had hij zijn voltallige band wel meegenomen. Perfect! Wat een toffe act op de mainstage van Pinkpop 2012. Wow! Check de beelden van 3VOOR12 hieronder.

Klein Kyteman bij 3 On Stage

De derde keer dat we Colin en zijn orkest zagen, was bij 3 On Stage. De club was iets uitgedund, want de container is niet zo groot. The happy few waren erbij, maar jij kunt vanaf je luie stoel de beelden checken.

Bekijk de foto's van Kyteman's Orchestra op Pinkpop

Ster advertentie
Ster advertentie