3FM nieuws

Deze video kostte $100.000 en de artiest is nooit op komen dagen

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze video kostte $100.000 en de artiest is nooit op komen dagen

Young Thug heeft de regisseur van zijn clip nooit ontmoet en is door onduidelijke omstandigheden nooit op de set geweest. Maar wat besluit regisseur Ryan Staake? Fuck die shit, dan ga ik gewoon zelf aan de slag.

Arme Ryan

De enige houvast van de regisseur, was een audio-opname waarop Young Thug zijn ideeën pitchte aan zijn team. Auto’s voor kinderen, het in elkaar slaan van politieauto’s en wat bitches waren het plan voor de clip. Maar toen alles klaarstond was er van de rapper geen spoor te bekennen. Wat doe je dan? Alles weer inpakken of toch maar gaan draaien. De regisseur koos voor die laatste optie. Na twee maanden kreeg Ryan een paar beelden waarin Yung Thug Cheetos eet. Die heeft 'ie er ook maar in verwerkt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nogal duur

In de video legt Ryan uit dat het hem nogal lastig is gemaakt, het eigenlijk niet is gelukt en daardoor juist heel leuk is geworden. De kans is ook groot dat je de clip zelfs doorkijkt als het liedje al is afgelopen. De clip heeft uiteindelijk $100.000 gekost en waarschijnlijk is dat de reden geweest dat de clip alsnog langs het management is gekomen. Het is in ieder geval alsnog erg leuk om naar te kijken!

Kijk ook:

>> Klik hier als je zin hebt in de laatste coole video van OK Go
>> Klik hier als je zin hebt in sportieve video's
>> Klik hier als je de vette video van 3FM Serious Talent Paul Sinha wil zien

Ster advertentie
Ster advertentie