3FM nieuws

Goldband op Lowlands: "We gaan AFAS Live doen"

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband op Lowlands: "We gaan AFAS Live doen"

In 2019 stonden ze voor het eerst in Sexyland op Lowlands, daarna ging het festival twee jaar niet door en vandaag in 2022 klommen ze direct door naar de Alpha. Goldband sloopte de mainstage van Lowlands om 14:00 uur in de middag. Na hun show gingen ze regelrecht door naar de studio van 3FM voor nog meer groot nieuws.

Goldband in AFAS Live

Dat ze klaar zijn voor grote podia, hebben ze vandaag nogmaals dubbel en dwars bewezen. Daarom staan ze in het voorjaar van 2023 met hun grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live in Amsterdam.

Dit maakten ze bekend bij 3FM-dj's Rob en Wijnand in de studio van 3FM op Lowlands. Boaz: "We staan in de lente van volgend jaar in AFAS Live. Komende week maken we meer bekend en we moeten die shit uitverkopen!" Bekijk de aankondiging hieronder terug!

Lowlands stuc maken

Het inmiddels bekende verhaal, van stucadoors naar rocksterren. Het Haagse trio Boaz, Milo en Karel, die inmiddels standaard vergezeld worden door producer en multi-instrumentalist Wieger, hebben zich in drie jaar naar de top gewerkt. De afgelopen zomer hebben ze ieder festival platgespeeld, dus de verwachtingen waren hooggespannen vandaag.

Boaz: "De buzz die er in 2019 om ons heen was, die is er nu nog steeds. Van te voren zei iedereen: 'Lowlands wordt echt sick.' Dan ga je ook een verwachting voor jezelf creëren." En die kwam goed uit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Karel en Maan

Een groter RTL Boulevard-gehalte kan je niet hebben in de studio. Maan stapte namelijk het podium op bij Goldband en er was flink wat spanning tussen haar en Karel te vinden. Wijnand durfde de vraag der vragen te stellen: "Heeft Karel iets met Maan? Ik zie het gebeuren en ik ben toch benieuwd. " Karel: "Er is niets te bevestigen, we hebben het gewoon erg leuk samen."

Zelf beoordelen? Kijk hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie