3FM nieuws

ICYMI: The Last Shadow Puppets nieuw album op 1 april, Jett Rebel legt zijn nieuwe geluid uit

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: The Last Shadow Puppets nieuw album op 1 april, Jett Rebel legt zijn nieuwe geluid uit

De week is alweer bijna voorbij, maar het muzieknieuws blijft binnenstromen. Je leest het in de In Case You Missed It.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

15.45 uur: We want (Para-)more

Fans van Paramore kunnen met een gerust hart gaan slapen vanavond, want frontvrouw Hayley Williams heeft via Twitter laten weten dat er gewerkt wordt aan een nieuw album. Vorig jaar december werd bekend dat de bassist de band had verlaten, wat betekent dat Hayley en gitarist Taylor York nu als duo verder gaan. Wel gewoon onder de noemer Paramore en binnenkort dus met een nieuw album! We zijn benieuwd hoe het gaat klinken.

14.05 uur: Nog meer nieuwe muziek, nu van AlunaGeorge

Bijna drie jaar na de release van debuutalbum Body Music is er weer een nieuwe track van AlunaGeorge opgedoken: 'I'm In Control'. Het is een samenwerking met Popcaan en het nummer zal verschijnen op de volgende plaat van AlunaGeorge, I Remember, die dit voorjaar uit zal komen. Nu zit er nog maar één ding op, he? Luisteren! Je checkt 'I'm In Control' hieronder.

12.10 uur: Vant naar Nederland

Nou moe. Maandag worden ze nog door 3FM uitgeroepen tot dé live-act van 2016 en woensdag kondigen ze een concertje aan! Mooier kun je het niet krijgen. Je checkt Vant op donderdag 7 april in de grote zaal van Paradiso Amsterdam. De kaartverkoop begint op vrijdag 22 januari via de bekende kanalen. Ga. Dat. Zien!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

10.30 uur: Jett Rebel legt zijn nieuwe plaat uit

Het streven van Jett Rebel is om in 2016 maar liefst drie albums uit te brengen, waarvan de eerste vrijdag 22 januari uitkomt. Het Nederlandse rocktalent is voor die plaat een totaal andere weg ingeslagen en niet iedereen begrijpt die keuze. Om uit te leggen waarom hij dat heeft gedaan, bracht Jett een filmpje naar buiten over zijn aankomende album Truck.

TRUCK: THE STORY

Geplaatst door Jett Rebel op woensdag 20 januari 2016

Vorige week bracht hij 'It's Cruel' uit, een voorproefje van Jetts nieuwe sound!

9.43 uur: The Last Shadow Puppets kondigen nieuw album aan

Of het een 1 april-grap is moet nog blijken, maar The Last Shadow Puppets kondigen voor die datum nieuw album aan. 10 januari brachten Alex Turner en Miles Kane 'Bad Habits' uit, de eerste track van hun nieuwe album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Everything You've Come To Expect bevat 12 nieuwe tracks van het duo en gaat er zo uitzien:

Ster advertentie
Ster advertentie