3FM nieuws

Keane - Night Train

  1. Nieuwschevron right
  2. Keane - Night Train

Na de bijzondere 3FM Megahit 'Stop For A Minute' is Keane weer helemaal terug. Het nieuwe album, Night Train, is te beluisteren op 3FM.nl!

Keane mogen we inmiddels een grote naam binnen de muziekbizz noemen. De drie albums die de mannen al hebben uitgebracht zijn stuk voor stuk pareltjes, klassiekers als je wilt. Toch hoorden we de afgelopen twee jaar maar weinig van de mannen. Ze waren namelijk mega-druk met de Perfect Symmetry-tour en vooral voor frontman Tom Chaplin brak een moeilijke, roerige tijd aan. Maar ze zijn weer terug.

>> Lees meer over Keane

Night Train

Tijdens de tour spelen de mannen 's avonds zaal na zaal plat, maar tussendoor weten ze nog tijd te vinden om een nieuw album te maken. Nouja, eigenlijk moeten we het een EP noemen, want hij telt acht tracks. Kort, maar heel krachtig, dat is Night Train van Keane.

De twee samenwerkingen met de Somalisch-Canadese rapper K'Naan te horen en één met de Japanse dame Tigarah maken het een multicultureel feestje. Ook leuk om te weten... Pianist Tom Rice-Oxley heeft het 'Your Love' geschreven én ingezongen, dat doet hij anders nooit!

Wat vind je ervan?

Heb je het album gehoord? Laat dan weten wat je er van vond. Vertel ons hieronder je verhaal.

Ster advertentie
Ster advertentie