3FM nieuws

Gaga neemt nieuwe album op in tourbus

  1. Nieuwschevron right
  2. Gaga neemt nieuwe album op in tourbus


Middenin haar Monsters Ball-tour maakt Lady Gaga gewoon tijd vrij voor de opnames van haar nieuwe album... in haar tourbus!

Lady Gaga mogen we inmiddels wel een superster noemen. Supersterren werken hard en Lady Gaga dus ook. 's Avonds laat ze de hartjes van al haar fans op hol slaan met een indrukwekkende live-show en overdag is ze druk met de opnamen van haar nieuwe album.

Opnemen in de tourbus

In de tourbus heeft Gaga een klein hoekje ingericht als studio, zodat ze altijd en overal haar creatieve spinsels kwijt kan. Dagen lang zit ze met haar producers te schaven en te tweaken aan haar nieuwe nummers.

Akon over Lady Gaga

De zangeres zit tegenwoordig bij het platenlabel van rapper Akon, maar hij geeft haar de vrije hand voor haar nieuwe album. Niets dan lof voor de dame die hit na hit de wereld in helpt. In een interview met Vibe gaat zijn lofzang maar door en door: 'All I'm doing at the end of the day is listening to the tracks Gaga has written and approving them for her album. She has producers that she works with outside of myself and they are coming up with some incredible records. But the beauty of it is she knows exactly what she wants. So it just makes it easier for me.'

Ster advertentie
Ster advertentie