3FM nieuws

Miss Montreal met haar moeder live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal met haar moeder live bij Giel

Miss Montreal zette vrijdag 7 maart vroeg de wekker, want toen speelde de band live op De Speelplaats bij Giel! En Sanne heeft een speciale gast mee: haar moeder!

Miss Montreal, de band rondom Sanne Hans, is vanaf vrijdag 28 februari weer in de theaters te vinden voor de Heavy Heart Clubtour. Diezelfde dag komt ook het nieuwe album Irrational uit. Goede reden voor Sanne Hans en co. om vrijdag 7 maart een bezoekje te brengen aan Giel. Samen met haar moeder deed Sanne een cover van 'Moonlight Shadow' en daarna speelde ze met haar band het nummer 'TuTuTu'.

Miss Montreal jurylid DBSSW

Sanne Hans was tijdens het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland jurylid en scoorde later samen met Nielson één van dé zomerhits van 2013: 'Hoe'.

Vierde plaat Miss Montreal

De band debuteerde in 2009 met het debuutalbum Miss Montreal, waar onder andere de hit 'Just A Flirt' op stond. Daarna verschenen nog twee albums, So… Anything Else? en I Am Hunter. De single 'Wish I Could', afkomstig van de plaat I Am Hunter, was in 2011 het meest gedraaide nummer op 3FM. Hiervoor kreeg Sanne de Schaal van Rigter uitgereikt. De nieuwe plaat van Sanne, Irrational, kwam vrijdag 28 februari uit.

Miss Montreal - 'Moonlight Shadow'

Miss Montreal - 'Tututu'

Miss Montreal - 'Good To Go'

Sanne Hans over de samenwerking met haar moeder

Ster advertentie
Ster advertentie