3FM nieuws

Jacqueline Govaert bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Jacqueline Govaert bij Giel


Jacqueline 'Megahit voordat hij uit is' Govaert was dinsdag te gast bij Giel. Het is anders, maar haar solocarriere staat op de rails.

Eén jaar en twee dagen nadat Krezip het allerlaatste concert gaf, schoof zangeres Jacqueline Govaert aan bij Giel. Helemaal alleen, 'wel even wennen', maar met heel veel zin in haar soloprojectje.

Het leven na Krezip

Vlak voordat het écht, écht afgelopen was met Krezip kwam de band nog langs bij Giel en daar speelde hij een mooie audiocompilatie van de band. Iets daarna kwam het moeilijkste moment voor Jacqueline. Verdrietig was ze niet lang, want Krezip was zó mooi allemaal... En door haar jonge kindje was ze druk genoeg om niet in een zwart gat te vallen.

Jacqueline Govaert solo

Maarja, je blijft een artiest, het begint te kriebelen en dan wil je het podium op! 'Aan het einde van het jaar wilde ik wel wat muziek gaan maken,' vertelt Jacqueline. 'Als een diesel kwam ik op gang en toen ging het ineens heel snel.'

Good Life

Het artwork wordt nu gemaakt, de muziek afgemixt en eind augustus ligt het album Good Life al in de winkels. Het heeft nu al een bijzondere Megahit opgeleverd, vóór de release al bakken airplay scoren op 3FM. Dat belooft wat voor de rest van de plaat.

Beluister het hele interview met Giel

>> Naar de site van Giel

Giel, elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie