3FM nieuws

Jouw bezoekers en 3FM kunnen verslag doen van jouw festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Jouw bezoekers en 3FM kunnen verslag doen van jouw festival

3FM lanceert een nieuwe festival-app waarmee een compleet overzicht van jouw festival gemaakt kan worden door de bezoekers, van verslag tot de bezochte optredens tot álle andere interessante info.

Wat doet de 3FM Festival App voor festivalbezoekers?

3FM is dé festivalzender en doet samen met 3voor12 jaarlijks verslag van een zo'n veertig festivals. In 2015 lanceert 3FM een festival-app waarmee je het hele festivalseizoen je eigen dagboek kunt bijhouden met de door jou bezochte concerten, mooiste momenten. 3FM verrijkt die concerten met opnames, foto’s, verslagen en andere berichten. Je kunt (hoeft niet) de user generated content gepubliceerd zien bij 3FM op de radio, op de 3FM Smart TV en in de 3FM-app.

What's in it for festivalorganisatoren?

Als je als festival op basis van geschiktheid* meedoet in de 3FM Festival App dan krijg je inzicht in de data en traffic van je bezoekers op het terrein en bij de betreffende venues. Online en op zender wordt vooraf en na je festival aandacht besteed doordat de user generated content door 3FM gebruikt wordt op redactioneel niveau. Bij interesse kunnen festivals zich melden...

*) passend bij 3FM | technische koppeling met programmaschema vereist

Ster advertentie
Ster advertentie