3FM nieuws
BNNVARA

Eefje de Visser brengt nieuwe single 'Startschot' uit

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Eefje de Visser brengt nieuwe single 'Startschot' uit

Eefje de Visser won vorig jaar bij de 3FM Awards de prijs voor 'Beste Artiest'. Dit jaar is ze niet genomineerd, maar vandaag komt ze wel met nieuwe muziek uit. 3FM-dj Sander Hoogendoorn sprak haar vandaag hierover in de ochtendshow.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Haar nummer ‘Startschot’ is vanochtend uitgekomen. Twee jaar terug, tijdens de eerste lockdown heeft ze deze plaat geschreven. Het was prachtig lenteweer en Eefje voelde zich heel vrij: “Ik ga pas goeie muziek maken als ik veel vrije tijd heb.”

Tóch brengt ze hem vandaag pas uit, omdat dit voor haar voelt als het juiste moment. Op de eerste dag van de lente. Sander denkt dat dit voor heel veel mensen als een startschot voelt. Het normale leven is weer terug zoals we het kennen van vóór corona.

Een nieuw startschot in haar leven

‘Startschot’ gaat ook over vruchtbaarheid in de natuur en het samenkomen van mensen. In november is Eefje moeder geworden en dat is natuurlijk heel intens, maar voornamelijk is het geweldig. Muziek en een carrière is ook heel leuk, maar dit is veel belangrijker: “Zo’n klein, warm wezentje in je armen is gewoon het mooiste wat er is."

Er staan weer veel optredens gepland met onder andere Pinkpop en Lowlands, maar voor de 3FM Live Box staat nog geen datum gepland. Hiervoor gaan Sander en Eefje de agenda’s naast elkaar leggen en binnenkort zal ze dus langskomen bij Sanders Vriendenteam!

Kijk het hele gesprek met Eefje de Visser hier

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie