3FM nieuws

Nieuwe muziek van Bastille: 'Fake It'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe muziek van Bastille: 'Fake It'

De funky lijntjes en vrolijke beat uit 'Good Grief' zijn overboord gegooid! 'Fake It' is een langzame en zelfs een beetje sombere track. Gaat 't wel goed, Bastille?

Bastille is langzaam maar zeker steeds meer van het nieuwe album Wild World aan het verklappen. 'Good Grief' werd in juni de eerste officiële single, en nu is er een tweede voorproefje in de vorm van 'Fake It'.

Bastille en 3FM

Tijdens de Bastille-week op 3FM belde Michiel Veenstra met frontman Dan Smith om hem te feliciteren met zijn verjaardag (14 juli). Naast een gezellig babbeltje wist Michiel los te peuteren dat er in juli nog een nieuwe track zou komen met de titel 'Fake It'. Dan wilde toen verder nog niets verklappen, maar dankzij Domien Verschuuren wisten we alsnog supersnel hoe 'Fake It' klinkt!

Hij liet namelijk op woensdagavond 27 juli, vlak na de wereldwijde primeur op Beats One (het radiostation van Apple Music), de nieuwe track al horen. Hij kon simpelweg niet wachten ;)

Waar gaat 'Fake It' over?

Hopeloos verliefd zijn is hard werken! 'Fake It' beschrijft het gevoel van verliefd zijn nadat er iets heftigs is gebeurd. Alles is veranderd, maar frontman Dan Smith geeft niet op en wil nog steeds al zijn tijd met zijn liefje doorbrengen.

"We can never go back
We can only do our best to recreate
I still wanna waste all my time with you"

Beluister 'Fake It' hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie