3FM nieuws

Wobwob Woensdag XL bij 3VOOR12 Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Wobwob Woensdag XL bij 3VOOR12 Radio

Met drie uur non-stop wobwob muziek luidt 3VOOR12RADIO woensdag 20 juni de zomer officieel!

Met temperaturen van boven de 20 graden kun je normaliter wel spreken van lekker zomerweer. En daar hoort natuurlijk toepasselijke muziek bij. Roosmarijn gaat daarom op 20 juni van 22.00-01.00 uur de lekkerste wobwob muziek laten horen. Laat de zomer maar komen!

Officiële zomer inluiden op 3VOOR12 Radio

Bij 3voor12 weten ze het zeker, dit gaat de zomer van de wobwob worden. Om dat te vieren organiseert Roosmarijn op woensdag 20 juni - het officiële begin van de zomer - Wobwob-woensdag in 3voor12radio: drie uur lang keihard de beste dubstep, drum 'n' bass, bro-step en al wat maar wil wobben op 3FM!

Het hele wobwobbelende spectrum

Naast de rammende beats van Dokter P, Benga of Nero laat Roosmarijn ook de kalmere tracks van onder andere James Blake en XXYYXX horen. In drie uur tijd zal het hele wobbelende spectrum aan je voorbij schieten. Dubstep-pionier DJ Gomes, en de drum 'n' bass-helden van Noisia zullen er met een aantal muzikale tips voor zorgen dat je helemaal bij gepraat wordt!

Wobwob experiment

En alsof dit drie uur lang wobwob nog geen groot genoeg experiment is wil Roosmarijn er nog een extra experimentje aan toevoegen. En dat is eigenlijk helemaal geen klein experimentje. Roosmarijn wil namelijk een koor in de studio die de nummers 'Bangarang' en 'First Of The Year (Equinox)' gaat zingen. A capella dubstep dus.

Wobwob korenslag

De zoektocht naar een Wobwob koor is geslaagd! Vol overgave wordt er een koorversie van 'Bangarang' van Skrillex ten gehore gebracht in de studio bij Roosmarijn door Dario Fo. Ze zijn al aan het oefenen geslagen:

>> Check 3VOOR12 voor meer info

Bij een Wob Wob avond hoort ook zeker een wob wob flyer. Zo eentje die je vroeger al zag hangen op elektriciteitshuisje, waarvoor je moest afstappen om te kunnen zien wat er precies stond. En dan was je dus verkocht!

Ster advertentie
Ster advertentie