3FM nieuws

Staatssecretaris Sander Dekker opent 3FM Eindexamen

  1. Nieuwschevron right
  2. Staatssecretaris Sander Dekker opent 3FM Eindexamen

Staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geeft om 19.30 het startsein van de 3FM Eindexamen Update. 3FM-dj Giel Beelen en NOS op 3-presentator Onno Beukers ontvangen de staatssecretaris op deze eerste eindexamendag in de studio.

In de 3FM Eindexamen Update van 12 mei praatten Giel Beelen en Onno Beukers met staatssecretaris Dekker over onder andere de eerste examendag, de veiligheid rond examens en blikten ze terug op het eindexamenjaar van de staatssecretaris.

Uitzendtijden 3FM Eindexamen Update van 12 t/m 23 mei

De 3FM Eindexamen Update is van 12 t/m 23 mei doordeweeks tussen 19.30 en 20.00 uur te horen op 3FM. Daarnaast is er ook op FunX een NOS op 3 Eindexamenupdate (ma t/m do om 19.30 uur, vrijdag om 15.30 uur). En natuurlijk is het 3FM Eindexamen online te vinden, hier en op Facebook en Twitter.

Recensie door examenkandidaten via 3FM app

Dagelijks zijn in de uitzending de eerste reacties te horen van scholieren die examens hebben gemaakt. Nieuw daarbij is dat ze een ingesproken reactie kunnen achterlaten via de app van 3FM en de app van FunX. Ook wordt het probleem van de dag besproken, samen met verschillende docenten en medewerkers van LAKS en het College voor Examens.

De presentatie van de 3FM Eindexamen Update is in handen van Onno Beukers, samen met - in de eerste week - Giel Beelen (in verband met zijn wereldrecordpoging radio maken) en in de tweede week met Domien Verschuuren.

Twitterspreekuren

Ook dit jaar kunnen scholieren in de speciale Twitterspreekuren van 19.30 tot 20.30 uur nog een laatste examenvraag stellen aan leraren. Van 11 tot 25 mei zitten docenten die alles van een bepaald vak weten klaar om eindexamenkandidaten te helpen. Daarnaast twitteren docenten over de belangrijkste lesstof, interessante feitjes en handige tips voor het examen van de dag erna.

Volg het laatste eindexamennieuws online hier, op Facebook en Twitter, en via de website van NOS op 3.

Ster advertentie
Ster advertentie