3FM nieuws

Xavier Rudd was maandagochtend live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Xavier Rudd was maandagochtend live bij Giel

Je week begint super chill want Xavier Rudd komt je wakker zingen.

Wát een goede timing op de maandag. Hoe kun je nou lekkerder wakker worden dan met de Australische singer-songwriter Xavier Rudd live in de studio. Onlangs gaf hij nog een magisch concert in De Melkweg in Amsterdam, nu is hij terug en geeft hij de aankomende dagen ook nog diverse optredens. Hij vind Nederland ontzettend leuk om op te treden, vertelde hij maandagochtend aan Giel:

Nanna

Wist je dat Xavier zestien instrumenten kan bespelen? Onder andere de didgeridoo, en dat is moeilijk, mensen. In maart 2015 bracht Rudd samen met The United Nations het album Nanna uit. Een album vol invloeden uit de hele wereld. En natuurlijk kennen we Xavier van zijn hit 'Follow The Sun'.

Europese tour

Dat de timing zo goed is komt doordat Xavier Rudd middenin zijn Europese Tour zit en de komende dagen het land door crosst. Nog niet alle shows zijn uitverkocht, dus grijp je kans om zo'n magic concert bij te wonen. Op deze tour neemt hij zijn band The United Nations mee. Check hier de tourdata voor een show bij jou in de buurt.

Bij Giel speelde Xavier zijn nieuwste single 'While I'm Gone'

En natuurlijk deed hij zijn hit 'Follow The Sun' ook live!

Ster advertentie
Ster advertentie