3FM nieuws

3FM vanaf SXSW

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM vanaf SXSW

Roosmarijn is naar Austin afgereisd om verslag te doen van SXSW, het grootste showcasefestival ter wereld.

Onze eigen Roosmarijn doet van maandag 10 tot en met donderdag 14 maart in 3voor12 Radio verslag van South By Southwest, kortweg SXSW. Michiel bewaakt het thuisfront en vervangt Roosmarijn in 3voor12 Radio.

>> Meer info op 3voor12 Radio

South By Southwest 2014

SXSW is een van de grootste bijeenkomsten voor de muziekindustrie ter wereld. Op SXSW spelen oude en nieuwe bands showcases en wordt er gesproken over de ontwikkelingen in de interactieve media, muziek- en filmindustrie. Het muzikale gedeelte van het festival vindt plaats van 11 tot en met 16 maart.

3FM Serious Talent Jacco Gardner op SXSW

Er komen bands vanuit heel de wereld naar Austin, Texas om te spelen op SXSW. 3FM Serious Talent Mister and Misissippi is één van de gelukkigen die op het showcasefestival mogen spelen. Naast artiesten reizen er natuurlijk ook heel veel mensen die in de muziekindustrie werken richting het Amerikaanse festival. Roosmarijn doet een week lang verslag van het festival.

Maandag 10 maart: Edward Snowden op SXSW

Niemand minder dan dé man van 2013 geeft er een keynote. Via Skype-verbinding, welteverstaan, want klokkenluider Edward Snowden mag natuurlijk de VS niet meer in nadat hij in juni 2013 belangrijke spionageactiviteiten van het NSA lekte en zo wereldwijd de krantenkoppen haalde. Roosmarijn is erbij en vertelt maandag 10 maart aan Michiel precies wat Snowden te vertellen had.

Luister van maandag 10 tot en met 16 maart tussen 22:00 en 01:00 uur naar 3voor12 Radio

Ster advertentie
Ster advertentie