3FM nieuws

Netflix wordt veel chiller dankzij deze updates

  1. Nieuwschevron right
  2. Netflix wordt veel chiller dankzij deze updates

Dit maakt het bingewatchen zóveel fijner.

Netflix komt met twee nieuwe updates om zo de site te verbeteren. Het sterrensysteem gaat plaats maken voor een duimpje omhoog of een duimpje omlaag. En dat is niet het enige: Netflix test nu ook met een ‘skip-intro’ knop. YAY!

Weg met de sterren

Het is je misschien niet helemaal duidelijk geweest waar die sterren nou voor zijn. Veel Netflix-gebruikers denken namelijk dat de sterren bedoeld zijn om aan te geven hoe goed een film of serie is. En dat terwijl ze er eigenlijk zijn om aan te tonen hoe relevant de film of serie voor jóu is. Door die onduidelijkheid heeft Netflix nu besloten om er maar een duimpje van te maken. DIKKE DUIM OMHOOG wat ons betreft.

Sterren geven duurt te lang

De makers hopen dat je door deze update makkelijker een beoordeling geeft. Dat is ook voor jezelf een stuk chiller, want zo kan Netflix aan jou laten zien welke series en films het beste bij jou passen. Bij het sterrensysteem moest je natuurlijk véél te lang nadenken hoeveel sterren je wilde geven. En daar heb je geen zin in wanneer je vijftig afleveringen diep in Homeland zit. Het duimpje kun je als het goed is binnen een paar weken spotten.

En dat is niet alles..

En wanneer je dan toch bezig bent met Homeland, dan komt dat intronummer je waarschijnlijk ook je strot uit. Nou, ook daar heeft Netflix een oplossing voor. Zo is Netflix nu aan het testen met een ‘skip-intro’ knop. Lekker bezig Netflix! Zo kunnen we nóg meer series kijken in nóg minder tijd. Of de knop ook een blijvertje is weten we nog niet. Ach ja, zo nu en dan een plaspauze en wat eten is ook zo’n ramp nog niet.

Ster advertentie
Ster advertentie