3FM nieuws

Blof bedankt 3FM en andere hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Blof bedankt 3FM en andere hoogtepunten

Bløf had vrijdagmorgen wel een hele bijzondere verrassing in petto voor 3FM. Check hier alle hoogtepunten van deze week!

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Bløf reikt award uit aan 3FM

Bløf stond vrijdagmorgen (5 oktober) onverwacht bij Domien in de studio. De band had ter gelegenheid van hun 20-jarig bestaan een award laten maken voor 3FM, als dank voor alle steun en de inmiddels acht 3FM Megahits die ze op hun naam hebben staan.

>> Meer over Bløf reikt een award uit aan 3FM

2. De Coen en Sandershow-jingle gezongen door Giel

Giel nam donderdag (4 oktober) de presentatie van de Coen en Sandershow over. Hij opende de show op geheel eigen wijze en zong, ietsie pietsie vals, de Coen en Sandershow-jingle! Wat vind jij? Is het een blijvertje?

3. Michiel vs. Roosmarijn 2-1

De DJ fitty tussen MetMichiel en 3voor12radio is al even aan de gang. Het begon allemaal op 18 september toen de studio van Michiel niet uit ging en hij het programma van Roosmarijn terroriseerde. Roosmarijn pakte hem natuurlijk terug, maar dat was voor Michiel niet het einde van de battle...

>> Meer over de battle tussen Michiel en Roosmarijn

4. Ed Struijlaart covert 'I'm Sexy And I Know It'

Vrijdagochtend (5 oktober) was Ed Struijlaart te gast bij Mi-Giel (Michiel Veenstra viel in voor Giel). Ed speelde zijn eigen nummer 'Anything', maar coverde ook een nummer uit de Mega Top 50, want: Ed is 'Sexy And I Know It'.

>> Meer over het optreden van Ed Struijlaart

5. Roosmarijn interviewt Mumford and Sons

Roosmarijn sprak met Ted Dwane, de gitarist van Mumford and Sons, over het nieuwe album Babel. Ted Dwane gaf onder andere antwoord op de vraag hoe de band het voor elkaar heeft gekregen om het succes van hun debuutalbum Sight No More te evenaren. Luister hieronder naar het interview.

Babel 3FM Album van de Week
Babel
kwam 24 september uit en is nu al een groot succes. De eerste single 'I Will Wait' werd begin augustus uitgeroepen tot 3FM Megahit. Het tweede album van de band werd de eerste week al meer dan 600.000 keer verkocht in de Verenigde Staten en stootte daarmee Justin Bieber van zijn troon. Aankomende week is Babel dus niet voor niets 3FM Album van de Week! En daarom kun je het album deze hele week beluisteren én winnen!

>> Babel van Mumford and Sons 3FM Album van de Week

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Er zijn natuurlijk nog meer hoogtepunten. Wat was jouw mooiste, grappigste, ontroerendste moment van de afgelopen week? Laat het weten ons weten.

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie