3FM nieuws

Miranda presenteerde haar allerlaatste Xnoizz op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Miranda presenteerde haar allerlaatste Xnoizz op 3FM

Miranda van Holland presenteerde in de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni haar allerlaatste Xnoizz op 3FM. Na ruim negen jaar nam Miranda afscheid van 3FM. Anneke van Giersbergen was te gast in de 1uurService.

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Na bijna negen jaar bij 3FM zwaait Miranda van Holland uit. Ze maakte sinds 2006 een programma op 3FM. Eerder samen met Klaas van Kruistum, sinds 2011 iedere zondagnacht solo tussen 00:00 en 02:00 uur met haar programma Xnoizz. Miranda gaat aan een heel nieuw avontuur beginnen, zo vertelde ze onlangs zelf in haar uitzending:

Miranda over het stoppen bij 3FM:

"Radiomaken kwam ooit heel onverwachts op mijn pad en het werd een prachtig mooi avontuur. Na het 3FM nachttraject maakte ik wat slippertjes bij commerciële zenders, maar in 2006 keerde ik terug op het 3FM nest. Vanaf dat moment was de late zondagavond mijn vaste stek. Met altijd weer een band of artiest aan mijn zijde in de Xnoizz uurservice. En dat leverde heel wat toffe en spannende momenten op. Maar ook elke week een verrassend liedje voor een van de luisteraars.

De muziek, de enthousiaste en soms krankjorum verhalen van luisteraars, het nachtbraken en helemaal uit m'n plaat gaan op een nieuwe track, ik ga het allemaal missen. Maar het is tijd voor een nieuw avontuur. Ik heb een te gekke tijd op 3FM gehad, maar ik ga weer studeren.
- Miranda

Anneke van Giersbergen in de 1uurService

Anneke van Giersbergen had de eer om zich aan de allerlaatste 1uurService te wagen. De zangeres schreef in één uur een compleet nieuw nummer en speelde 'm vervolgens live op de radio.

1uurService met Anneke van Giersbergen

Anneke van Giersbergen - 'Brand New Day' (Live @ Xnoizz 1uurservice)

Anneke van Giersbergen - 'Circles' (Live @ Xnoizz)

Hoogtepunten

Negen jaar radio is veel. Om alle bijzondere momenten te benoemen, wordt dan ook een beetje too much. Daarom pakken we er een aantal hoogtepunten uit:

1. Miranda werd kaalgeschoren

Miranda had in 2008 schoon genoeg van al haar blonde lokken. Ze liet kapper Wim de tondeuse opstarten en maakte korte metten (ha-ha) met haar lange haar.

2. Medium Anita wist álles al over Giel

Miranda ging tijdens 3FM Serious Request 2012 in Enschede langs bij medium Anita. Miranda legde een foto van Giel voor bij Anita en vroeg haar wat we eigenlijk nog niet weten van hem. "Giel heeft geen geheimen. Ook al had hij geheimen: het zou toch oneerlijk zijn als ik iets over hem ga vertellen en dat morgen de hele Story en Privé er vol van staan." Dus. We werden heel wat wijzer van medium Anita.

3. Miranda trouwde met Klaas van Kruistum

Miranda maakte een aantal jaar geleden nog een programma met Klaas van Kruistum. De twee konden zó goed samen, dat ze live op de radio besloten te trouwen. Voor één minuut dan, want na zestig seconden was het wel weer mooi geweest. Wát een romantiek mensen!

Nieuwe programmering

In de nieuwe programmering van 3FM neemt Mark van der Molen het tijdslot van Miranda over. Mark ga je iedere doordeweekse werkdag tussen 00:00 en 02:00 uur horen met Markplaats.

>> Check alle wijzigingen in de programmering van 3FM

Miranda: we gaan je missen! Héél erg bedankt voor alle jaren en veel succes met alles!

Ster advertentie
Ster advertentie