3FM nieuws

Stem op de Top '90s Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Stem op de Top '90s Request
Deze week is het '90s Request op 3FM. Je hoort 24 uur per dag de beste '90s en natuurlijk op de vrijdag de Top '90s Request, gekozen door de luisteraars van 3FM en de kijkers van MTV. Op de stempagina kun je jouw mooiste nummers uit een lange lijst uitzoeken. Maar als je bijvoorbeeld denkt, 'Hee, waarom staat Grace van Jeff Buckley niet in die lijst?', dan kun je die zelf toevoegen in de Eigen Keuze. Dus waar wacht je nog op? Ga snel je favorieten uitzoeken op de stempagina.

Voor het eerst doet ook MTV dit jaar ook mee aan de 90s Request. De beste clips uit de Top 90s Request worden dit jaar uitgezonden door MTV. Beide muziekstations hebben de pophistorie hoog in het vaandel staan en besteden regelmatig aandacht aan klassiekers uit de jaren 80 en 90. 3FM en MTV hebben voor de 90s Request de handen ineen geslagen en zenden in dezelfde week 90 specials uit.

De uiteindelijke Top '90s Request hoor je op vrijdag 1 oktober op 3FM van 10.00 tot 18.00 uur en op MTV van 08:00 tot 17:00 uur. Breng nu je stem uit via de stempagina.

Nog iets leuks: op donderdag zit {l}Duran Duran{/l} in de studio om {l}Gerard Ekdom{/l} mooie nineties-herinneringen op te halen en de favo-plaatjes uit die tijd te draaien. Verder hoor je in die '90s Request-week de '90s trivia-quiz voorbijkomen, waarbij te gekke cd-pakketten te winnen zijn.
Ster advertentie
Ster advertentie