3FM nieuws

Het jaar van Prins S. en de Geit | De 10 van 2023

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Het jaar van Prins S. en de Geit | De 10 van 2023

Begin dit jaar maakte 3FM een lijst bekend met artiesten die jij echt in de gaten moet houden in 2023 genaamd 'De 10 van 2023'. Dat is een lijst van tien Nederlandse acts die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in live-optredens als in verwachte releases.


Nu we richting het einde van 2023 gaan, is het hoog tijd weer in te checken bij diezelfde artiesten met de simpele vraag: hoe was afgelopen jaar?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe was het jaar van Prins S. en de Geit?

In deze aflevering van 'De 10 van 2023' volgen we de Haagse formatie én 3FM Talent Prins S. en de Geit in TivoliVredenburg Utrecht terwijl ze zich voorbereiden op een eigen uitverkochte clubshow. Na een lastige periode waarin gitarist Marne Miesen getroffen werd door een hersenbloeding is het drietal inmiddels weer helemaal compleet. En dat is ook precies hetgeen waar ze dankbaar voor zijn.

Frontman Scott: "We kijken op dit moment niet naar de toekomst, maar zijn vooral erg dankbaar voor alles wat er nu gebeurt. We hadden een lijstje met dingen die we wilden doen, maar daar kunnen we steeds meer van afstrepen. Dus genieten we vooral nu van het heden."

"Samen in het moment zijn"

Tijdens een show van Prins S. en de Geit is dat ook meteen het gevoel wat ze proberen over te brengen: "Er is een hoop gedoe en nog meer mis op onze aarde. Maar als je bij een show van Prins S. en de Geit bent, dan kun je het hopelijk even vergeten wat er allemaal in de boze buitenwereld gebeurt. Samen in het moment zijn...", aldus de band.

De 10 van 2023

3FM is natuurlijk de plek om jouw muzieksmaak uit te breiden met de beste nieuwe artiesten die de wereld op dit moment te bieden heeft. Wie moet je live zien, horen en checken? Dat is precies waarom jij deze serie echt moet checken!Want in 'De 10 van 2023' staan tien Nederlandse acts die in 2023 hoge ogen gooien, zowel in live-optredens als in verwachte releases.

Ben je benieuwd wie de rest van 'De 10 van 2023' zijn? Check de lijst hieronder!

- Bente
- Joost
- Néomi
- Claude
- Lov3less
- The Jordan
- Wodan Boys
- Elephant
- Maxine
- Prins S. en de Geit

Meer 'De 10 van 2023'?

Wil jij de andere afleveringen rondom 'De 10 van 2023' bekijken? Klik dan hier voor de volledige lijst!

Ster advertentie
Ster advertentie