3FM nieuws

23 februari: Lisa Hannigan bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. 23 februari: Lisa Hannigan bij Giel

Lisa Hannigan speelde voor de tweede keer in korte tijd live bij Giel. Wat een stem, wat een vrouw!

Je kent Lisa's stem van haar samenwerking met Damien Rice. Maar dat is verleden tijd: deze prachtstem kan zich prima zelf staande houden. Vrijdagochtend bewees ze dat nog een keer.

Giel betoverd door Lisa Hannigan

Een maandje, zo lang is het gelden dat de Ierse schone voor het laatst in de studio bij Giel haar nummer 'Knots' ten gehore bracht. Giel is duidelijk betoverd, want hij liet Lisa na de 3 On Stage Sessie op Eurosonic Noorderslag gelijk naar de studio komen.

Een betoverend gesprek met Lisa Hannigan

Serieus, dat accent, die ogen, die vrouw. Ze betovert je of je nu wilt of niet. Giel luisterde met plezier naar haar stem terwijl ze met hem sprak over haar carrière.

Lisa Hannigan speelt 'What I'll Do' live bij Giel op de speelplaats

En dan is het tijd voor de Ierse zangeres om te gaan doen waar ze het beste in is. Je hart stelen met haar muziek. Hannigan speelde het nummer 'What I'll Do', wat genomineerd is in der verkiezing van het Ierse nummer van het jaar.

'Somebody That I Used To Know' gecoverd door Lisa Hannigan

Net als alle andere gasten van Giel, waagde ook Lisa zich aan een Mega Top 50 cover. Ze koos voor Gotye 'Somebody That I Used To Know':

Wil je Lisa van dichtbij zien optreden? Bestel dan nu je kaarten, want 21 t/m 23 april is ze te bewonderen in respectievelijk Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen.

Ster advertentie
Ster advertentie