3FM nieuws

Jody Bernal zingt non-stop Que Si Que No

  1. Nieuwschevron right
  2. Jody Bernal zingt non-stop Que Si Que No

Wordt snel orgaandonor, zodat Jody Bernal ophoudt met het zingen van zijn zomerhit ‘Que Si, Que No’.

De single ‘Que Si, Que No’ op repeat is al een uitdaging, maar Jody Bernal brengt zijn zomerhitje vandaag non-stop akoestische live. Dat doet hij om orgaandonoren te werven. Het zit zo; hij stopt pas met zingen, als er 3.000 orgaandonoren bij zijn gekomen.

Make him stop! Wordt orgaandonor

Jody’s actie is via een stream live te volgenen op de facebook-pagina jaofnee.nl/jody/facebook. Op de stream zie je Jody in de studio met zijn gitaar. Hoewel Jody de 'ster' is, is het eigenlijk de technicus die de show steelt. Hij weet stilzwijgend op oneindig veel manieren demonstratief duidelijk te maakt dat hij zich te pletter verveeld. Maar alles voor het goede doel; meer orgaandonoren. Op facebookpagina kun je je meteen aanmelden als donor bij het officiele Donorregister.

‘Nog 2927 te gaan’

Onder de stream staat de teller. Aan het begin van de middag stond de teller op ‘Nog 2927 te gaan’. Het kan dus nog wel eens een lange dag worden voor Jody en zijn technicus. Tenminste, als het ook echt live is. Waarschijnlijk had Jody niet verwacht dat er mensen lang naar de stream zouden kijken. Wie dat wel doet, merkt dat het een langere opname is die op repeat staat.

Ster advertentie
Ster advertentie