3FM nieuws

CUT_ live in 3voor12 Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. CUT_ live in 3voor12 Radio

De Amsterdamse groep CUT_ kwam maandagavond 12 mei langs in 3voor12 Radio.

Het is weer eens wat anders voor Giel, 's avonds radiomaken, maar met CUT_ in de uitzending ging alles lekker. Het Amsterdamse duo kwam de eerste avond van Giels recordpoging namelijk een feestje bouwen in de 3FM-studio.

CUT_ in 3voor12 Radio

CUT_ is een Indie electro popband bestaande uit Sebastiaan Dutilh en Belle Doran. De twee leren elkaar kennen doordat ze beide in meerdere reggaebands zitten. De band vormt zich in 2013 wanneer Sebastiaan en Belle beide het Conservatorium in Amsterdam volgen. Momenteel zijn Sebastiaan en Belle druk bezig met hun debuut-EP.

CUT_ covert Stromae

Het begon als een schoolopdracht, maar resulteerde in een gigantische YouTube-hit: een Engelse versie van 'Papaoutai'. De cover kreeg goedkeuring van de maestro himself, hij postte hem op Facebook.

Nieuwe covers hoeven de liefhebbers echter niet meer te verwachten. "De Stromae-cover is eenmalig. We zijn gefocust op onze eigen EP, die we zelf produceren. Er zullen vijf liedjes op komen te staan, het moet na de zomer uitkomen. Ondertussen zijn we bezig met onze live-set en hebben we wat shows staan," aldus CUT_ in een interview met 3voor12.

CUT_ komt in september met een EP

CUT_ - 'Twisting And Turning'

CUT_ - 'Honey And Pearls'

CUT_ covert 'Papaoutai' van Stromae

Ster advertentie
Ster advertentie