3FM nieuws

Aftellen tot 90s Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Aftellen tot 90s Request

Van 16 tot 23 september is het weer 90s Request op 3FM. Met alle gevolgen van dien. Anarchie, chaos maar vooral 90s hits.

Elk jaar dompelt 3FM zich een week lang onder in de charmes van de 90s. We wentelen ons behaaglijk in happy hardcore, grunge en boybands. En we blikken terug op dat geweldige decennium, toen we nog dachten dat wereld, in ieder geval de digitale wereld, zou ophouden te bestaan in 2000.

>> zie hier hoe we dat de laatste twee jaar hebben gedaan

90s videoclip

Vorig jaar hebben de DJ's een videoclipje gemaakt om goed in de stemming te komen. Domien als Natalia Imbruglia, Annemieke als Britney, Giel als Beck, Timur als Coolio en de eigen 3FM Backstreet Boys.

Weet je nog?

90s in een 2011 jasje

Maar that was then... Wat nu te doen? We moeten langzaam wennen aan de cultuurshock als we straks op 16 september weer beginnen met de 90s Request week. Wat denk je? Watvoor clipje moeten de 3FM DJ's dit jaar maken?

Help ons

Heb jij misschien een hartgrondige wens om Michiel in housebroek te zien? Of droom jij van een met enkel met Flippo's bedekte Annemieke? Of wil jij gewoon Sander zien in een clip van de Vengaboys? Laat het ons weten!

Check ter inspiratie deze tribute aan de 90s van een Deense a- capellaband. Dit zou - in theorie- ook kunnen.

Ster advertentie
Ster advertentie