3FM nieuws

Smartphoneverslaafde Domien gaat cold turkey afkicken

  1. Nieuwschevron right
  2. Smartphoneverslaafde Domien gaat cold turkey afkicken

Zeg je Domien, dan zeg je smartphone. Onze 3FM-dj ziet zelf ook een beetje in dat zijn telefoonverslaving wat ver gaat. Daarom gaat hij vanaf maandag 8 mei cold turkey stoppen: hij leeft een week zonder telefoon.

Waarom?

Het inzien van je verslaving is al een hele stap. Zover is Domien dus al! Hij is zo gefrustreerd door zijn eigen smartphonegebruik dat hij écht even wil detoxen.

"Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed. Het enige moment van de dag dat ik niet op mijn schermpje staar, is tijdens het koken. De rest van de dag is die telefoon met me vergroeid, dat is geen vrije wil meer! Ik hoop dat ik mezelf kan resetten door een week zonder smartphone door het leven te gaan."

Dag 1

Wat doe je als een van je vrienden jarig is en je hebt geen Facebook om 'm te feliciteren? Dan ga je langs in levende lijve!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nooooo! Domien loopt een fucking vet aanbod mis en wordt op de vingers getikt door een BNN-collega.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#DomienMobielVrij

Je volgt Domiens zijn uitdaging via de hashtag #DomienMobielVrij op Instagram, Twitter en Facebook. Die accounts worden keurig beheerd door de redactie. Tijdens de telefoonloze week krijgt Domien verschillende opdrachten om te testen hoe vindingrijk hij is zónder zijn trouwe metgezel. Zou hij het redden?

Ster advertentie
Ster advertentie