3FM nieuws

Kom stage lopen bij 3FM

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Kom stage lopen bij 3FM

Bij NPO 3FM wordt hard gewerkt achter de schermen. Wil jij daar deel van uitmaken? Wij hebben hele toffe stageplekken! Zit er iets tussen? Wacht niet langer en solliciteer via Mediastages.

Over 3FM

NPO 3FM is dé publieke radiozender die zich richt op het ontdekken van nieuwe muziek. We zijn meer dan alleen radio; we zijn inmiddels niet meer weg te denken bij vele concerten, festivals en andere evenementen. Ook hebben we eigen events, zoals de 3FM Awards en 3FM Serious Request. Grenzeloze liefde voor muziek is wat 3FM drijft.

Wat jij krijgt van ons

Een te gekke tijd bij NPO 3FM, waar je onderdeel van het team bent. Je gaat naar concerten van bijvoorbeeld Billie Eilish of Harry Styles en festivals zoals Pinkpop en Lowlands om verslag te doen. Je werkt o.a. mee aan bijvoorbeeld 3FM Exclusives, 3FM Serious Request, Eurosonic Noorderslag en nog veel meer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stagiair Online (YouTube/Podcast) gezocht vanaf september 2023

NPO 3FM zoekt voor de afdeling Online/YouTube een stagiair. Heb je een liefde voor muziek? Betrap jij jezelf er wel eens op dat je uren kan doorbrengen in de diepe krochten van het internet en YouTube? Volg jij alle trends, grote kanalen/merken en nieuwe innovaties op de voet en weet je precies wat en wie trending is? Wie weet word jij dan onze nieuwe stagiair!

Solliciteren kan hier!

Stagiair Online (Focus op TikTok) gezocht vanaf september 2023

NPO 3FM zoekt voor de afdeling Online een stagiair met een focus op TikTok. Heb je een liefde voor muziek? Is jouw schermtijd bij TikTok minimaal 3 uur per dag? Volg jij alle trends, grote kanalen/merken en nieuwe innovaties op de voet en weet je precies wat en wie viral gaat! Wie weet word jij dan onze nieuwe stagiair!

Solliciteren kan hier!

Stagiair 3FM Muziekredactie

Bij 3FM leven we voor muziek! Voor het ontdekken van de belangrijkste nieuwe acts/nummers en het delen met onze luisteraars. En zijn we als geen ander bij alle concerten en festivals waar we maar kunnen zijn. Op de muziekredactie werken we aan het muziekbeleid van 3FM.

We maken de playlists voor alle programma’s, samen met de 3FM-dj's en programmamakers, maar ook bijvoorbeeld streaminglijsten. Of de wekelijkse nieuwe muziek-playlist, met alle nieuwe tracks die we als 3FM het meest steunen. Ook daar komt natuurlijk meer bij kijken dan je denkt.

Droom je al je hele leven van een baan bij radio of in muziek - heb je er wellicht al enige ervaring - en zou je ons graag een tijd komen helpen? Dan is dit je kans.

Solliciteren kan hier!

Productie Stagiair bij 3FM

GETTING SHIT DONE! Ben jij een ster in regelen? Kan je goed tegen druk en word je warm van meewerken aan vette live events? Ben je niet vies van hard werken en is stress voor jou een onbekend woord? En hou je ook nog eens van muziek? Dan is het 3FM productieteam op zoek naar jou!

Als stagiair ondersteun je het productieteam van 3FM met het organiseren van onze evenementen en acties. Daarnaast is deze afdeling verantwoordelijk voor eigenlijk alles wat er binnen 3FM gebeurt. Van het regelen van locaties tot het verzinnen van activaties met artiesten.

Solliciteren kan hier

Ster advertentie
Ster advertentie