3FM nieuws

Rob Jetten in jury Karigste Kamer!

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Jetten in jury Karigste Kamer!

De eerste keer op jezelf wonen doe je meestal niet in de meest luxe omstandigheden. 3FM-dj Sander Hoogendoorn belde vanmorgen met politicus Rob Jetten (D66) over zijn ervaringen als student in Nijmegen.

Karige kamer

"Wij hadden een huisbaas die het grootste gedeelte van het jaar in het buitenland zat. Het duurde soms weken voordat die kapotte douche gefixt was..."

Betaal jij een veel te hoge huurprijs voor een ruimte waar je je kont niet kunt keren? Zie jij amper daglicht of kruipt de schimmel door de muur heen? Dan maak je kans op de titel Karigste Kamer van Nederland!

Rob Jetten is toegevoegd aan de jury voor de Karigste Kamer van Nederland. "Ik ga letten op de hygiene in de keuken en de badkamer. Kruipende schimmel in de badkamer of een pan die blijft plakken. Dat is echt mijn persoonlijke trauma."

Een ware Rob Geus dus, man, man, man...

Louche figuren

"Als er iets mis was, zoals een kapotte douche of schimmel op de muren kon je hem wel bellen of SMS'en maar duurde het soms weken voordat er iets aan gedaan werd." Bij zo'n louche huisbaas hoort natuurlijk ook een louche klusjesman.

Rob: "Af en toe stond er ineens iemand onaangekondigd in huis. Dan wist je niet zeker of diegene je laptop kwam jatten of de kraan kwam maken."

Win je huur terug

Met jouw karige kamer maak je namelijk niet alleen kans op de titel ‘Karigste Kamer van Nederland’, maar win je misschien ook nog eenmalig je maandelijkse huurprijs terug!

Doe mee!

Ster advertentie
Ster advertentie