3FM nieuws

Pearl Jam op Pinkpop 2017, maar wie nog meer?

  1. Nieuwschevron right
  2. Pearl Jam op Pinkpop 2017, maar wie nog meer?

De laatste campinggasten moeten hun tent nog inpakken, maar wij kijken alweer graag even naar volgend jaar.

(Foto: Ben Houdijk)

Het was weer een fantastisch weekend met een line-up waar je 'u' tegen zegt. Maar zodra het festival erop zit, kijk je automatisch naar volgend jaar. Gisteren maakte Pinkpopbaas Jan Smeets de eerste headliner voor 2017 al bekend: "Pearl Jam wil pertinent, die staan al ingepland." Het gerucht ging lange tijd dat de Amerikaanse grungeband dit jaar al langs zou komen in Landgraaf, maar dat ging uiteindelijk niet door.

Foo Fighters en Radiohead

Daarnaast laat Smeets weten dat hij druk bezig is met de Foo Fighters. Vorig jaar waren zij dagafsluiter op zondag, maar helaas brak frontman Dave Grohl op de vooravond van 't optreden zijn been, waardoor ze niet meer konden komen. Dat moet natuurlijk goed gemaakt worden. Dit jaar lukte dat nog niet, maar we hebben hoop voor 2017.

Ook Radiohead staat hoog op het verlanglijstje. De band, die sinds dit jaar weer met een nieuw album op tour is, zette vorige maand nog twee fantastische shows neer in de HMH in Amsterdam.

(Foto: Ben Houdijk)

Wie wil jij zien?

Pearl Jam, Foo Fighters en Radiohead? YES PLEASE! Wat denk jij? Of zie jij liever andere acts terug op Pinkpop volgend jaar? Laat het ons weten in de reacties!

Ster advertentie
Ster advertentie