3FM nieuws

Dit zijn de grootste festivalhorrors

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de grootste festivalhorrors

Vieze dixie’s, kotsende maten, seksende buren en mensen die tegen je tent pissen. Het zijn festival-horrorverhalen die we allemaal kennen. Dit zijn de tien grootste horrors die je deze festivalzomer kunt verwachten.

1. Openbare dixie's

Er ligt altijd wel een cadeautje op je te wachten...

2. Zweetregen

Dat moment dat je 's nachts in een tent staat te raven en het opeens begint te regenen. Maar huh.. Je staat in een tent! Dan kan dat toch helemaal niet? En dan besef je: het regent gecondenseerd zweet... BAH!

3. Mensen die 's nachts tegen je tent pissen

Je ligt lekker te dromen op je luchtbedje, tot je opeens wakker wordt van een gek geluid. Nee, het zal toch niet. FUCK! Er staat iemand tegen je tent te pissen...

4. De douche-weigeraars

Oké, je hoeft echt niet naar viooltjes te ruiken, maar een festival is geen reden om iedere vorm van water en deo een weekend lang te mijden.

5. Het tien-uur-ochtend-biertje

Wat helpt het beste tegen een kater? Meer bier erin gieten! Maar lekker is dat biertje om tien uur 's ochtends écht niet...

6. Je kont branden

Super prima al die mensen die willen roken, maar PLEASE ruim je peuken op. Er is niks ergers dan in een brandende sigaret gaan zitten!

7. Lekkende tenten

Als je in Nederland naar een festival gaat, moet je rekening houden met regen. Want er is niks kutter dan 's ochtends wakker worden en realiseren dat je met je dronken kop de tent vergeten bent dicht te doen... Al je spullen zeik-nat!

8. Hou dat shirt aan!

Het is natuurlijk altijd bloedje heet tijdens optredens hartje zomer in een tent, maar mannen alsjeblieft... houd die shirts aan! Want een naakt bezweet lijf is nog viezer om tegenaan te schuren dan een nat shirt.

9. Kotsende vrienden

Waar je gewoon écht geen zin in hebt om te helpen. Je houd van ze, maar op dat moment even niet...

10. VERRASSING!

Dronken en moe kom je 's avonds bij je tent om je daar dan kapot te schrikken omdat er een wildvreemde op je luchtbedje ligt. Hij kon z'n tent niet meer vinden... Yeah sure!

Ster advertentie
Ster advertentie