3FM nieuws

ICYMI: Nieuw werk van Rihanna en Beck

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Nieuw werk van Rihanna en Beck

In het geval je het hebt gemist: dit is het muzieknieuws van afgelopen week.

Rihanna dropt nieuwe single

Rihanna heeft het er maar druk mee. Vorige week kondigde ze een samenwerking aan met modemerk Dior, ze staat op het punt om op Europese tour te gaan en tussendoor bracht ze ook nog een nieuwe single uit. Samen met producer Mike Will Made It maakte ze het nummer 'Nothing Is Promised'.

Beck released nieuw nummer

We weten natuurlijk al lang dat Beck nooit doet wat je van hem verwacht, maar deze zagen we niet aankomen. Nou ja, eigenlijk zien we het dus nooit aankomen. Afgelopen donderdag kwam het nummer 'Wow' uit en inderdaad: "Wow!". Heb je hem nog niet gehoord? Ga het doen en laat ons vooral weten wat je ervan vindt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Robbie Williams vs. Niall Horan

Soccer Aid is de jaarlijkse voetbalwedstrijd die wordt gespeeld tussen Engeland en de 'rest van de wereld' om geld in te zamelen voor Unicef. De teams staan altijd onder leiding van een aantal bekende koppen. Dit jaar vertegenwoordigt Robbie Williams het team van Engeland en Niall Horan is captain van de 'rest van de wereld'. Er doen ook een aantal Nederlanders mee. Edgar Davids en Jaap Stam mogen zondag voor Team Niall het veld op.

Taylor Swift en Calvin Harris break-up

Oké, dit kan twee kanten op... Deels vinden we het natuurlijk ver-schrik-ke-lijk dat ons favoriete muziekkoppel uit elkaar is. Ze passen namelijk perfect bij elkaar en we gunden het Calvin Harris enorm dat hij nu eindelijk eens een goeie aan de haak had geslagen. Maar helaas het mocht niet zo zijn. Al gaat de breuk vast weer nieuw werk opleveren. We can't wait!

Adele in de Ziggo Dome

Natuurlijk heb je dit niet gemist, maar misschien heb je wel het artikel met alle hoogtepunten van de eerste avond gemist. Daarom hier nog even kans om na te genieten of als voorpret voor degenen die de dagen gaan. In dat geval: Veel plezier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie