3FM nieuws

Robbie Williams haalt uit naar Suede

  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams haalt uit naar Suede

Voormalig Take That-lid Robbie Williams uitte kritiek op de uitspraken van Suede-frontman Brett Anderson over boybands.

Robbie Williams heeft gepikeerd gereageerd op de uitspraken die Suede-frontman Brett Anderson in The Sun deed over boybands uit de jaren '90. De zanger, die in de nineties zelf deel uitmaakte van boyband Take That, nam zijn woorden na een dag alweer terug.

Robbie Williams quote Brett Anderson

Robbie Williams plaatste een quote van Brett Anderson op zijn website. De Suede-frontman zei tegen The Sun dat er altijd al "crap pop music" is geweest. Hij verwees daarbij naar alle "crap boybands in the nineties" en voegde toe dat het gebrek aan geld in de muziekindustrie een crisis veroorzaakte. Hij zei ook dat platenmaatschappijen de middelen niet hadden en hebben om risico's te nemen.

Robbie Williams beledigd door Brett Anderson

Robbie reageerde beledigd op de uitspraken van Brett. Hij benadrukte dat er in elke generatie zowel nietszeggende als geweldig boybands zijn. Hij voegde daaraan toe dat de wereld er veel spannender uitziet met een band als One Direction.

Robbie Williams neemt zijn kritiek terug

Robbie plaatste nog geen dag later een nieuwe post op zijn website, waarin hij liet weten dat zijn kritiek niet bedoeld was als een persoonlijke aanval op Brett Anderson, maar dat het goed voelde om zich een keer uit te laten over deze discussie. Hij sloot zijn bericht af met "Dank je Brett. Suede's nieuwe album Bloodsports is nu uit. En het is nog goed ook.."

>> Beluister het langverwachte nieuwe album van Suede hier

Ster advertentie
Ster advertentie