3FM nieuws

Dit was het eerste optreden van Goldband bij 3FM

foto: Jelmer de Haas
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was het eerste optreden van Goldband bij 3FM

Inmiddels is het Haagse-trio Golband niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. In 2022 gaven ze een gigantisch optreden op het Alpha podium van Lowlands. Nu staan ze op 17, 18 en 19 maart in een driemaal uitverkocht AFAS Live, maar het avontuur van de Haagse stukadoors begon in 2019 bij 'Vera On Track'

'Vera On Track'

De Haagse sensatie Goldband was bij 3FM-dj Vera Siemons te gast in de studio. Vol enthousiasme speelden ze daar hun nieuwe nummer ‘Mijn Stad’ en de festival-hit 'Witte Was' mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Een jaar later, op 9 juni, was het trio weer te vinden in de Live Box. Toen speelden ze onder andere 'De Wereld'. Tien dagen later werden de Hagenezen uitgeroepen tot 3FM-Talent. Inmiddels heeft de groep Lowlands 2022 helemaal plat gespeeld en het kan niet anders dat de drie uitverkochte AFAS Live shows net zo'n feestje worden.

Ben je benieuwd naar hoe het allemaal begon? Check dan hier het allereerste 3FM-optreden van Goldband:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rob & Wijnand & Goldband

In de ochtendshow met Rob & Wijnand maak je tussen 6 en 10 maart kans op tickets voor de driemaal uitverkochte show. Luister dus goed naar 3FM tussen 6:00 en 9:00 uur en wie weet sta jij te dansen op 'Witte Was', 'De Wereld' en 'Noodgeval'.

Ster advertentie
Ster advertentie