3FM nieuws

Anouk weer ontevreden over EMI

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk weer ontevreden over EMI
De Nederlandse popdiva Anouk is niet te spreken over de promotie van haar platenmaatschappij. Vooral internationaal laten ze het volgens haar liggen.
Vorig jaar had Anouk al commentaar op haar platenmaatschappij EMI en na een jaar lijkt weinig te zijn veranderd. Haar nieuwe plaat For Bitter Or Worse komt binnenkort uit en is volgens haarzelf haar beste album tot nu toe. Nog even doorzetten daarna, want na deze langspeler zit Anouk nog twee albums aan EMI vast.

Reden

Waarom EMI internationaal weinig onderneemt is de rockchick onduidelijk. In RTL Boulevard draagt ze zelf opties aan van “niet goed genoeg” tot “gemakzucht”. De daadwerkelijke reden blijft vaag.

“Verwend”

Maar Anouk gaat zelf ook geen zaaltjes afhuren om daar persconferenties te geven voor een paar verdwaalde journalisten. “Daar ben ik gewoon iets te verwend voor,” zegt de popdiva. Ze verwacht namelijk niet dat iemand daar op afkomt, daarvoor heeft ze haar platenmaatschappij nodig.

Uitzending

Bekijk hieronder het openhartige interview met RTL Boulevard en hoor haar commentaar zelf.Bekijk het positief: als Nederlanders houden we Anouk nog even voor onszelf.

>> Lees meer over Anouk

Ster advertentie
Ster advertentie