3FM nieuws

Spannende tijden voor Laura Jansen

  1. Nieuwschevron right
  2. Spannende tijden voor Laura Jansen
Laura Jansen had maandag een klein gaatje in haar agenda voor Gerard. Gerard- gentleman- ontving Laura met alle egards en open armen!
Laura Jansen leeft de American Dream, in Nederland dan. Als een jong ding vol hoop en dromen vertrok Laura negen jaar geleden naar de U.S. of A om te kijken wat daar te halen viel. Nou en of dat er iets te halen viel voor Laura.

The American Dream

Nadat ze in Nashville erachter was gekomen dat ze toch niet in de wieg is gelegd voor countrymuziek, trok ze haar cowboyboots uit en de stoute stappers aan en vertrok naar LA. Ze leefde daar the American Dream. En dat houdt tegenwoordig in: knalhard werken. Ze had daar twee baantjes tegelijk als serveerster. 's Nachts dook ze de studio in om nummers op te nemen, want dat is lekker goedkoop. En nu heeft ze dan - na al dat harde werk- haar big break.

Het klinkt als een suf filmscript, maar ondanks alle clichés was het de moeite waard, want ze heeft daar prachtige nummers opgenomen.

Bells

Speciaal voor Nederland heeft ze al haar EPtjes verzameld tot Bells, haar debuutalbum. Met natuurlijk daar op haar cover van 'Use Somebody' die ze bij Giel voor het eerst heeft laten horen. Giel vroeg haar een nummer uit de Mega Top 50 te spelen en dat werd toen die prachtige versie van 'Use Somebody'. Deze week vertrekt ze voor vijf weken op tour door Europa. 'Ja dat is spannend' vertelt Laura, 'maar ook heel leuk'. Ze heeft nog meer zin in de clubtour door Nederland die vanaf december zal plaatsvinden. En dan? Dan vertekt ze weer naar de States.

>> Kijk hier waar Laura vanaf december tourt

Ster advertentie
Ster advertentie