3FM nieuws

Hoera! Claudia terug op 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoera! Claudia terug op 3FM!


Claudia is op vrijdag 3 september na langer weken verplichte bedrust terug op 3FM. Joepie!

Claudia terug op 3FM

Het is al een paar dagen onrustig backstage bij 3FM. Bij het koffieapparaat worden veelzeggende blikken gewisseld. Iedereen weet het: ze komt terug! Onze eigen Claudia, Clau, Claus Partyhause is er weer vanaf 3 september. De slingers hangen al. De meelbieten liggen klaar voor consumptie. Kortom, heel 3FM is blij dat we La De Breij weer mogen ontvangen op de werkvloer van 3FM.

Lees hieronder nog eventjes haar blogje van een paar weken terug:

BLOG CLAUDIA: Hallo lieve mensen,

Daar ben ik weer. Zo goed als nieuw. Nou ja, bijna. Van de acht weken die ik moest herstellen zitten er nu zes op. Ik heb nog wel een beetje pijn, kan niet alles doen dat ik normaal doe en kegel soms zomaar ineens midden op de dag drie uur in slaap, maar ik voel me alweer stukken beter. Aangekleed & opgemaakt.

Bedankt

Mag ik even van de gelegenheid gebruik maken u langs deze onsympathieke weg te bedanken voor uw steun? Het heeft me écht goed gedaan. De bloemen, de mailtjes, post, sms, tweets, geen middel liet u ongemoeid (nou ja, come to think of it, een vliegtuigje dat in de lucht schreef ‘Hup Claudia’ had ik wel leuk gevonden. Maar goed: een kniesoor). Het hielp me echt. Heel, heel erg bedankt.

Happy Hooker

Nu ga ik nog twee weken heel voorzichtig opbouwen tot ik weer een gewicht van twaalf kilo mag dragen. Dat klinkt misschien nogal willekeurig, maar zoveel weegt mijn zoon. En dan ga ik –Deo en de dokter volente- met mijn kleine gezin naar Italië. ‘Sjonge jonge,’ hoor ik het maatschappelijk teleurgestelde smaldeel van mijn fanbase denken ‘Moet dat nou? Je zit al de hele zomer op je retekindje, ga ‘es aan het werk!’ Ja nou, zeg ik dan. Ja nou. Mag mevrouw mijn echtgenote alsjeblieft even bijkomen van al dat mantelzorgen ja? En mag ik eindelijk eens wat anders dan op mijn rug liggen? Ik leek verdorie de happy hooker wel.

Dank u.

Nou dat

Nou dat. Verder heb ik genoten van al dat gezellige getwitter (www.twitter.com/claudiadebreij) en de twinterviews (www.twitter.com/cdbtwinterview) en vooral ook van het schrijven van de zomerserie ‘Brieven aan mijn kleinzoon’ voor nrc.next. Het was heerlijk om dankzij het verdomd handige bed-laptoptafeltje gewoon mee te kunnen blijven doen met de wereld. Nu ga ik aan de slag met het maken van een plaat (had gehoopt die begin september af te hebben, maar kon wel ‘es ietsie later worden vanwege het operatie-oponthoud), ik werk aan een nieuw tv-programma (ssssst! Ultrageheim!), ga tijdens het Nederlands Film Festival in september in Utrecht de dagelijkse talkshow presenteren, vanaf vrijdag 3 september weer lekker elke vrijdag op 3fm, en, god zij gedankt en geloofd en geprezen én bestaat: vanaf 7 september weer op tournee.

Ik zie je in het theater.

Alles,

xclaudia'

Ster advertentie
Ster advertentie