3FM nieuws

'Charlene' van Go Back To The Zoo is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Charlene' van Go Back To The Zoo is 3FM Megahit

'Charlene' wordt in de wandelgangen van 3FM al uit volle borst meegezongen. Logisch dus dat de nieuwe single van Go Back To The Zoo benoemd is tot 3FM Megahit.

De broers Teun en Cas Hieltjes maakten al een tijdje muziek toen ze besloten dat ze een band wilden formeren. Ze kregen een van hun vrienden Bram zo gek om achter de drums te springen en drukten Lars een bas in zijn handen. Hits, hits en niets dan hits volgden. Na 'Electric', 'Hey DJ' en 'What If' scoort Go Back To The Zoo met de nieuwe single 'Charlene' zijn vierde 3FM Megahit.

Interactieve video bij 'Charlene'

Coen en Sander hadden 1 juli de primeur van 'Charlene' en ze belden toen met frontman Cas Hieltjes, die vertelde over de interactieve videoclip bij de single. In het begin kon de video alleen beken worden als je je webcam aanzette, zodat de heren van Go Back To The Zoo je eerste reactie op de nieuwe single konden zien.

Coen en Sander belden Cas vrijdag 12 juli weer op, maar dit keer had die daar niet op gerekend. Ze vroegen hoe het met de opnames van de nieuwe plaat gaat, maar lieten Cas al snel weten dat ze hem eigenlijk gewoon wilden feliciteren met de nieuwe 3FM Megahit.

'Charlene' van Go Back To The Zoo is 3FM Megahit

Op de 3FM-redactie en ook bij de 3FM-DJ's thuis werd al flink gedanst op de nieuwe plaat van Go Back To The Zoo.

Je kunt het nummer hieronder beluisteren, maar je kunt ook de webcamvideo's met verschillende 3FM-DJ's bekijken. Zo namen Timur en een headbangende Rámon hun eigen video bij 'Charlene' op, evenals Domien en Michiel.

Boven alles is het gewoon weer een heel erg lekker nummer. Geen wonder dus dat Go Back To The Zoo met 'Charlene' de nieuwe 3FM Megahit te pakken heeft.

Go Back To The Zoo - 'Charlene'

Ster advertentie
Ster advertentie