3FM nieuws

Opperhoofd Tante Rikkie (Zwarte Cross) maakt duet met Frans Bauer

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Opperhoofd Tante Rikkie (Zwarte Cross) maakt duet met Frans Bauer

In 2019 maakte Zwarte Cross-festivaldirectrice Tante Rikie wereldkundig dat ze ermee gaat stoppen. Ze is sinds jaar en dag het boegbeeld van het grootste festival van Nederland. Ze heeft alleen nog één droom: een duet met haar favoriete zanger Frans Bauer. Dat is nu gelukt met het lied: 'Hoofd, schouders, knie en teen'.

"Bij het realiseren van die droom hebben we haar een beetje geholpen. Het duet is ons cadeau aan Tante Rikie. We gaan natuurlijk voor een nummer 1 hit. Dat zou het allermooiste afscheidscadeau zijn", aldus organisator Hendrik-Jan Lovink.

Help Rikie aan een hit!

De organisatie van de Zwarte Cross vraagt zich ook hardop af: "Wat geef je een godin die bijna alles al heeft? Een wereldhit natuurlijk! Laten we met z'n allen onze alleenheerser dit onvergetelijk cadeau geven. Zet Rikies meezinger via je favoriete streamingsdienst op repeat, vraag 'm aan bij je favoriete radiozender, café en dj, stuur 'm door naar je hele WhatsApp en mailinglijst, knal 'm op social media en zing deze knaller luidkeels op straat, op je werk en in je favoriete huis van gebed!"

De single kan vanaf nu geluisterd worden via diverse streamingdiensten, waaronder Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zwarte Cross 2022

De Zwarte Cross is het grootste festival van Nederland en bestaat sinds 1997 (toen Rikie nog in de friettent stond). Dit jaar is het van van 14 tot en met 17 juli in Lichtenvoorde.

Ster advertentie
Ster advertentie