Naar homepage
3FM nieuws

Brainpower maakt virtual reality clips

  1. Nieuwschevron right
  2. Brainpower maakt virtual reality clips

Na jaren komt er in januari 2015 eindelijk weer een nieuwe plaat van Brainpower uit. Daarom was hij donderdag 27 november te gast bij Giel.

Brainpower was in 2012 ook te gast in De Ochtendshow van Giel, maar niet live vanuit de studio. De rapper stond namelijk met de 3FM-bus op de snelweg om zijn rap 'Hing, Hing, Hing' voor te dragen aan de automobilisten. In de uitzending van donderdag 27 november stond Brainpower wel gewoon op De Speelplaats bij Giel. Daarnaast deed hij een cover van 'Nothing Really Matters' van Mr. Probz.

Virtual Reality clips

Brainpower gaat voor zijn nieuwe album verschillende clips opnemen. Maar geen normale clips, maar virtual reality clips! Hij vertelt er alles over op minuut 5.45.

Brainpower - 'Troubled Soul'

Brainpower covert Mr. Probz

Brainpower - 'People'

Determination

Na vijf jaar komt er eindelijk een opvolger op Brainpowers laatste album. Zijn nieuwe plaat Determination verschijnt op 19 januari 2015. De eerste single van het album is 'Troubled Soul', een nummer over eenzaamheid en liefde. Natuurlijk komt de rapper een aantal tracks van zijn nieuwe plaat spelen op De Speelplaats.

Brainpower - 'Troubled Soul'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Brainpower

Brainpower, alias Gert-Jan Mulder, heeft acht albums, talloze hits en verschillende awards op zijn naam staan. De rapper brak in 2001 door met zijn debuutalbum Door Merg en Brain en scoorde hits met onder andere 'Dansplaat', 'Als Dit Als' en 'Voel De Vibe'. Zijn laatste plaat Dub & Dwars kwam in 2010 uit.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie