3FM nieuws

Zo klinkt de nieuwe Bastille

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo klinkt de nieuwe Bastille

Word jij ook zo vrolijk van deze funky popsong? Handjes voor 'Good Grief'!

(Foto: Ben Houdijk)

De nieuwe track van de Britse band is officieel uit. 'Good Grief' is een voorproefje van Wild World, het album dat binnenkort uitkomt. Het nummer is geschreven door frontman Dan Smith. In een interview met Roosmarijn (die je onderaan het artikeltje kunt checken) vertelde hij hoe en wanneer het nummer is ontstaan. Tijdens hun tournee door de Verenigde Staten dronk Dan Smith een tijdje niet, waardoor hij zich na een show snel terugtrok in zijn hotelkamer.

"I was being really boring. I wasn't drinking. I was going back to my hotel room every night and try to write new songs."
- Dan Smith

Wij vinden het alleen maar top dat Dan zich tijdens zijn tour focuste op de muziek in plaats van de biertjes. Want nu kunnen wij genieten van een nieuwe Bastille. En jij!

"Wat vind jij van de nieuwe Bastille?"

Tijjdens Pinkpop had Saskia al een exclusieve preview van 'Good Grief' op haar telefoon staan. Ze ging het veld op en liet een paar lucky bastards de nieuwe track horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bastille vertelt Roosmarijn alles over het nieuwe album

Roosmarijn sprak de mannen dus tijdens Pinkpop. Natuurlijk vroeg ze de band naar hun nieuwe muziek. Want waar gaat 'Good Grief' over? En wordt het nieuwe album net zo funky als 'Good Grief'? Check het interview:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie