3FM nieuws

Ariana Grande: "What would that bad bitch Super Bunny do?"

  1. Nieuwschevron right
  2. Ariana Grande: "What would that bad bitch Super Bunny do?"

Deze week is Dangerous Woman van Ariana Grande 3FM Album van de Week. Ben jij fan? Lees dan snel door hoe je 'm kan winnen!

>> Win 3FM Album van de Week

Het is een prachtig verhaal van hoe kleine meisjes groot worden. De fluffy oortjes hebben plaatsgemaakt voor leren maskers. Ariana grew up! De bubbly persoonlijkheid is gebleven, maar waar het eerst schattig was, moet het nu vooral sexy zijn. Van een Nickelodeon-sterretje naar een nieuw alter ego waar de zelfverzekerdheid én onafhankelijkheid vanaf spat. Een nieuw imago, een nieuw album, maar thank god nog wel dezelfde stem.

"Whenever I doubt myself or question choices I'm like: What would that bad bitch Super Bunny do? She helps me call the shots." - Ariana Grande

Dé stem

Een gemiddelde stem heeft een bereik van twee of misschien tweeëneenhalf octaaf. Behalve die van Ariana Grande... Zij heeft een bereik van vier octaven. Haar stem wordt vaak vergeleken met die van Christina Aguilera en Mariah Carey. Legendes die ze overigens ook perfect kan imiteren. Je kent de filmpjes vast wel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dangerous Woman

Op haar nieuwe album hoor je duidelijk hoe Ariana is veranderd en gegroeid. Tracks als 'Let Me Love You' beschrijven hoe ze zich niet meer laat beïnvloeden door mannen en titeltrack 'Dangerous Woman' is een ode aan de nieuwe vrouw die ze is geworden.

"I feel like my personal growth is reflected in the sound. I'm really proud of it...To me a dangerous woman is someone who's not afraid to take a stand, be herself and to be honest." - Ariana Grande

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Macy Gray

Heb je het gemaakt als artiest wanneer de legende Macy Gray aan jouw popalbum mee wilt werken? JA! Het lukte Ariana. Team Grande liet Macy Gray het nummer 'Leave Me Lonely' horen en vroegen haar de gaten die in de vocalen op te vullen. Aangezien Gray een uitgesproken fan is van het eerdere werk van Ariana, hoefde ze niet lang na te denken. En het resultaat is een magische samenwerking van twee van de beste stemmen die er bestaan.

Luister hier het volledige album

Ster advertentie
Ster advertentie