3FM nieuws

Bruce Springsteen in juni 2013 naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Bruce Springsteen in juni 2013 naar Nederland

The Boss komt in 2013 met zijn Wrecking Ball World Tour naar Nederland! Hij staat 22 juni in het Goffertpark in Nijmegen.

Roosmarijn meldde woensdagavond (28 november) het nieuws heet van de pers; Bruce Springsteen komt weer naar Nederland. Hij gaf met zijn E Street Band afgelopen mei nog een knallend optreden op Pinkpop en op 22 juni komen ze terug voor een concert in het Nijmeegse Goffertpark.

>> Blik hier terug op zijn Pinkpop optreden

Wrecking Ball World Tour

Het concert in Nederland is een van de nieuwe Europese data van de Wrecking Ball World Tour 2013. Bruce Springsteen & The E Street Band hebben verder ook concerten aangekondigd in o.a. Duitsland, Italië en hij staat op het Belgische festival Torhout Werchter Classic. Tot nu toe zijn er 17 data bekend gemaakt, maar er volgen er snel meer, belooft The Boss op zijn site.

Voorverkoop Bruce Springsteen in Nijmegen

Hoewel het nog wel even duurt voor Bruce Springsteen in Nederland optreedt, is de voorverkoop van de kaarten al snel. Wie het optreden op 22 juni 2013 in het Goffertpark niet wil missen; dinsdag 4 december begint de voorverkoop. Het is nog niet bekend hoe laat de tickets die dag in de verkoop gaan.

Roosmarijn maakt het nieuws bekend

Ster advertentie
Ster advertentie