3FM nieuws

Nabestaanden Michael Jackson willen verbod docu

  1. Nieuwschevron right
  2. Nabestaanden Michael Jackson willen verbod docu

De nabestaanden van Michael Jackson willen niet dat de documentaire Michael and the Doctor op de buis komt.

De controversiële film Michael and the Doctor: A Fatal Friendship, over Michael Jacksons arts Conrad Murray, wordt komende vrijdag op de Amerikaanse zender MSNBC uitgezonden. Tenminste, dat is het plan, maar de nabestaanden van de King Of Pop willen er een stokje voor steken.

Docu schaadt reputatie van Michael Jackson

Murray werd eerder deze week schuldig bevonden aan de dood van Michael en in deze documentaire krijgt hij de kans om zijn kant van het verhaal te vertellen.

John Branca en John McClain, die de nalatenschap van Michael Jackson beheren, zeggen dat Murray met deze documentaire de reputatie van Michael schaadt. Ze begrijpen niets van de beslissing van de Amerikaanse zender om zo kort na het proces, deze documentaire uit te zenden:

" Like so many of Michael's fans, the Estate is also disgusted by MSNBC's irresponsible and inexplicable decision to air a Conrad Murray 'documentary'"

Docu ook in Nederland te zien?

BNN heeft de documentaire ook op de planning staan. De omroep wil het komende zaterdagavond (12 november) uitzenden op Nederland 3. Het is niet bekend of het protest van de nabestaanden ook gevolgen heeft voor de uitzending op de Nederlandse tv.


Ster advertentie
Ster advertentie