3FM nieuws

No Doubt, Muse en Taylor Swift bij EMA's

  1. Nieuwschevron right
  2. No Doubt, Muse en Taylor Swift bij EMA's

MTV heeft de eerste namen bekend gemaakt die dit jaar optreden tijdens de MTV European Music Awards.

De MTV European Music Awards worden op 11 november in Frankfurt uitgereikt. Het Duitse supermodel Heidi Klum praat het muziekevenement in haar thuisland aan elkaar. Op het muziek en mode evenement komen in ieder geval No Doubt, Muse en Taylor Swift optreden. Dat belooft veel goeds!

Best Dutch Act

Ook onze eigen talentvolle landgenoten hebben de shortlist gehaald. Voor de MTV-award in de categorie 'Best Dutch Act' nemen Tiësto, Gers Pardoel, Eva Simons, Afrojack en Chef'Special het tegen elkaar op. Op 11 november is de ontknoping.

Taylor Swift grootste kanshebber

De country-zangeres Taylor Swift is de grootste kanshebber op een European Music Award. Ze is maar liefst genomineerd in vijf categorieën: 'Best Live', 'Best Female', 'Best Pop, 'Best Look' en 'Best World Stage'. Het is de eerste keer dat de 22-jarige zangeres op de EMA's optreedt. "Ik ben zo verheugd om naar Frankfurt te komen en voor het eerst op te treden tijdens de MTV EMA. Mijn fans zijn erg belangrijk voor mij en ik weet dat mijn Duitse fans er bij zullen zijn. Laat de MTV EMA maar komen!"

No Doubt in de race voor 'Best Pop'

De band uit Californië krijgt het de avond van de uitreiking nog druk: optreden én genomineerd voor een award in de categorie 'Best Pop'. Hiermee neemt ze het op tegen Taylor Swift, die ook genomineerd is voor 'Best Pop'. No Doubt maakte in september hun comeback met het album Push and Shove, de opvolger van Rock Steady uit 2001. De band heeft in geen jaren een optreden gegeven in Europa.

Muse ook kanshebber European Music Award

Muse is genomineerd voor de categorieën ‘Best Live’ en “Best Rock”. De rockers hebben al vijf EMA's in de prijzenkast staan.

Ster advertentie
Ster advertentie