3FM nieuws

Jenny Lane op bezoek bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Jenny Lane op bezoek bij Giel
Dinsdagochtend is het vroeg uit de veren voor Jenny Lane. Wie? Penny Lane, die van de Beatles? Nee, Jenny, de soulzangeres.
Donderdagochtend muziek met een ziel bij Giel. Jenny Lane komt namelijk langs bij 3FM. Lekker rustig de slaap uit je ogen wrijven met de heerlijke stem van de soulvolle Nederlandse.

Talentje

De carrière van Jenny is als een vuurpijl gegaan. Als achtergrondzangeres bij Anouk schoot ze omhoog. Op de weg naar boven won ze de Talent Night in het Oude Luxor in Rotterdam en op het hoogste punt tot nu toe knalde ze van het podium in Amerika.

Amateur night at the Apollo

De kleine Jenny stond in het grote, legendarische Apollo Theatre, maar werd daar niet bepaald warm ontvangen door het publiek. Het boegeroep hield snel op toen Jenny haar gouden keeltje opentrok en eindigde in een staande ovatie.

Debuutalbum

Ren eind september naar de platenzaak, want dan is haar debuutalbum uit. Haar eerste singletje ‘Say Say Say’ komt een kleine maand eerder uit. Als Giel lief is, speelt Jenny vast wel een nummertje voor hem. Lekker rustig wakker worden.

Luister dinsdagochtend vanaf 6.00 uur naar GIEL

>> Bekijk een video van Jenny, als opwarmertje
Ster advertentie
Ster advertentie