3FM nieuws

Vier Sinterklaas met 3FM

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Vier Sinterklaas met 3FM

Het is vandaag 5 december en dat betekent natuurlijk maar één ding: Sinterklaas! De gehele dagprogrammering heeft lootjes getrokken en daarom staat 3FM vandaag de hele dag in het teken van verrassingen, gedichten en natuurlijk cadeautjes. En hierbij wordt uiteraard groots uitgepakt!

Benieuwd wie wie heeft getrokken en welke verrassingen de 3FM-dj's voor elkaar in petto hebben? Tune in! Daarnaast wordt dit artikel aangevuld gedurende de dag met de hoogtepunten en doen we verslag op de Instagram van 3FM.

Eva verrast de Ochtendshow

De eerste verrassing valt in de vroege ochtend, waar niemand minder dan 3FM-dj Eva aanschuift bij Rob en Wijnand. Want: zij heeft het lootje van de Ochtendshow getrokken! In haar gedicht wordt gehint naar de race die even later buiten de 3FM-studio plaatsvindt. Rob en Wijnand gaan het namelijk tegen elkaar opnemen op een kleine skelter.

Check hier hoe dat eraan toeging:

Jorien krijgt liedje van Herman van Veen

Ook Jorien wordt tijdens haar programma verrast met een gedicht én een cadeau. Aangezien Jorien dit jaar natuurlijk moeder is geworden van haar dochter Josje, heeft zij een gepersonaliseerd liedje gekregen van de enige echte Herman van Veen, waarbij zijn bekende nummer 'Anne' plaatsmaakt voor 'Josje'. Wauw!

Mama appelsapboom

Helaas is Timur op deze grote dag ziek, maar namens hem mocht 3FM-dj Mark zijn surprise in ontvangst nemen van hulpsint Jaimy, en wat voor een! Buiten de studio van 3FM staat namelijk vanaf vandaag een echte Mama Appelsapboom!

Een nieuw kapsel

Van je collega's moet je het hebben! Ivo werd vandaag verrast met een mooi gedicht, maar in de rijm werd al even gehint naar zijn terugkerende haarlijn. En ja hoor, een afspraak voor een haartransplantatie is dit jaar het cadeau voor Ivo. Ook kreeg de 3FM-dj er alvast een pruik bij, zodat hij alvast even kan wennen aan de nieuwe look.

Een koekje van eigen deeg

En ook de middagshow met Barend & Benner ontkomen er niet aan. Ditmaal van the man himself: niemand minder dan Sinterklaas bracht namens Jorien een bezoekje aan de studio om het gedicht en een cadeau te overhandigen. En dat werd uiteindelijk een koekje van eigen deeg..

Ster advertentie
Ster advertentie